Website met spoed

Moet uw website ècht snel online? Heeft u ècht een spoedklus?

Daarvoor kunt u altijd bij ons terecht! Er zijn wel een aantal zaken die u dan op orde moet hebben en met spoed moet kunnen aanleveren, zodat wij direct over alle informatie beschikken om zo vliegensvlug een professionele website voor u kunnen bouwen. Er is wel een maximaal aantal pagina’s voor deze service.

Voor sommige websites geldt zelfs, dat wij ze dezelfde dag nog online kunnen zetten voor u. Er is een bepaalde keus aan thema’s beschikbaar waar u een keuze uit kunt maken zodat uw website de uitstraling krijgt die u wilt. U kunt uw website altijd later uitbreiden met extra pagina’s, plugins en eventuele andere toevoegingen.

Heeft u een spoedklus? Bel ons dan direct en zorg dat u alle benodigde gegevens bij elkaar heeft, zodat we direct kunnen starten met uw website. Wij zorgen er dan voor dat uw website zo snel mogelijk online staat.

In de meeste gevallen zelfs binnen één dag!!!

 

Snel online. Onze kernpunten

Razendsnel online, zo mogelijk zelfs binnen 24 uur

Website gecrasht? Of de server of host? Dan maken wij razendsnel een nieuwe site voor u. Ook als u geen site heeft en snel online wil, bent u bij ons aan het juiste adres. Afhankelijk van uw wensen en het aangeleverde materiaal maken wij een tijdscalculatie.

Professioneel en creatief, óók bij websites met spoed!

Vanzelfsprekend zijn deze wbsites net zo professioneel en zijn deze technisch net zo goed als een normale website. Onze creatieve webdesigner maakt ook hier een plaatje van.

Direct starten na gegevens aanlevering en schriftelijk accoord

Zo gauw wij de opdrachtbevestiging en de benodigde materialen binnen hebben, starten we met uw website. Het is dus van groot belang dat u alles compleet aanlevert, om zo snel mogelijk online te kunnen.

Goed vindbaar, klantgericht en gebruikersvriendelijk

Vindbaarheid en gebruikersvriendelijkheid blijven twee van de balangrijkste punten bij een website. Ook hier hateren wij deze maatstaven en kijken wij vanuit het oogpunt van de klant, dat van u en dat van ons.

Waar u aan moet voldoen en waar uw website aan voldoet

In ons inleidende gesprek leggen wij vast wat u kunt verwachten en wat wij nodig hebben om dit project razendsnel tot een succes te maken.

Enkele reacties op ons werk….

Door Corona liep onze verkoop in het honderd, maar dankzij Dennis en Wanda die razendsnel een webshop gesponsord en gebouwd hebben, hebben we toch de mensen in India kunnen helpen. Bedankt!!

Wivine

Founder/member, Tarab Ling

Dankzij de betrokkenheid en de prettige samenwerking, zal ik volgende keer zeker weer een website bij dit bedrijf laten maken. Niets is te gek. Betrokken, origineel en creatief zijn passend voor dit fijne bedrijf.

Lucy staring

Commercieel medewerker, We calculate

Ondanks dat de opdracht nog niet is uitgevoerd, ben ik nu al helemaal happy met dit bedrijf. Door corona omstandigheden duurt het langer en ze blijven zo flexibel en supportend, heerlijk. Belooft veel goeds voor mijn website.

Angeline Bergman

Therapeut, Holistisch praktijk

Met spoed online? Neem dan direct contact op!