Webshop Design

Online uw producten verkopen is niet meer weg te denken uit deze tijd. Een aantrekkelijke webshop laten maken die duidelijk is en waar bruikbaarheid voorop staat is dan ook een must.

Webshop ontwerp, geef uw unieke winkel óók online weer!

 

Voor uw online shop is het het belangrijkst dat hij goed werkt. Dat iedereen op elk apparaat uw winkel kan vinden en door zijn functionaliteit en aantrekkingskracht wordt uitgenodigd op uw site te blijven en uiteindelijk overgaat  tot een aankoop uit uw winkel.

Uw webshop moet zó ingericht zijn, dat deze voor u, en nóg veel belangrijker, voor uw doelgroep het beoogde resultaat oplevert.

Immers, als u uw doelgroep niet bereikt of niet bereikt op een voor hén prettige manier, zal deze niet snel overgaan tot een aankoop uit uw winkel. Daarom is doelgroeponderzoek en een goede marketing van cruciaal belang bij het bouwen van een webshop.

U kunt natuurlijk zelf voor veel minder geld zelf een webshop bouwen, maar dan krijgt u hoogstwaarschijnlijk moeite om uw winkel ook vindbaar te maken. Door onze combinatie van marktonderzoek, marketing en een uniek ontwerp, bent u bij ons verzekerd van succes en meer rendement!

Wat onze webshops nèt even anders maakt en méér bezoekers oplevert.

Voor elk product een perfect ingerichte online winkel. Geen standaard prijspakketten

Wij hebben geen standaarden voor een webshop, elke klant is voor ons uniek. Wij vertalen uw idee naar een webshop die bij u én bij uw doelgroep past.

Creatieve en professionele vormgeving door onze HBO-webdesigners
Door onze creatieve insteek, zijn wij net even anders dan andere bedrijven. Creativiteit én toch professioneel, waardoor uw webshop een unieke eigenheid uitstraalt.
Betrouwbaar en altijd up-to-date op alle (mobiele) apparaten
Door ons onderhoudscontract bent u altijd verzekerd van de laatste updates en onderhoud. Onze eigen hosting maakt het geheel zeer betrouwbaar.
Goed vindbaar, klantgericht en gebruikersvriendelijk
Of u nu op de laptop werkt of op uw mobiele telefoon, uw webshop is altijd even overzichtelijk en werkbaar door onze responsive aanpak. Overal dezelfde uitstraling, dezelfde producten en overal even gebruikersvriendelijk.
Met korte cursus over hoe uw webshop werkt en uw eigen account met inloggegevens
Na het opleveren van uw webshop, krijgt u van ons een korte cusrsus, zodat u gemakkelijk zelf dingen kunt aanpassen zoals nieuwe producten, aanbiedingen en klantcontact. Zodat u overzichtelijk en gemakkelijk uw eigen zaakjes kunt regelen, zonder dat wij daarvoor steeds nodig zijn.

Wat u kunt verwachten

Origineel en duidelijk

Perfect werkend

Verschillende betaalmethodes mogelijk

Goed vindbaar op het internet

Eigentijds en creatief design

Bent u er klaar voor? Wilt u ook uw producten online? Laat het ons weten!