Webdesign

Een goed werkende, professioneel vormgegeven website is het visitekaartje van uw bedrijf.  Maar buiten dat, is het natuurlijk belangrijk, dat uw website u meer klanten of omzet laat behalen.

Op elk apparaat de spiegel van uw bedrijf.

Uw website weerspiegelt uw bedrijf en de uitstraling ervan, Als deze niet goed functioneert of niet responsive of  gebruikersvriendelijk is op bijvoorbeeld een mobiele telefoon, is dat natuurlijk niet wat u wil bereiken met uw site! Uw bezoeker heeft altijd een doel voor ogen bij het bezoeken van een website. Als uw website niet aan deze verwachting voldoet, zal hij snel weggeklikt worden en gaat uw bezoeker naar de volgende website.

Uw visitekaartje moet juist zó ingericht zijn, dat het voor u, en nóg veel belangrijker, voor uw doelgroep aan de gewenste verwachting voldoet, zodat uw bezoeker actie onderneemt en weer terugkomt naar uw website.

Ons doel is altijd een website neer te zetten die aansluit bij uw wensen, bij uw bedrijf én bij uw doelgroep. Die voor iedereen overzichtelijk en aantrekkelijk is, zich automatisch aanpast op elk apparaat en áltijd nét even anders is. Een website is voor ons pas een geslaagd project, als hij het beoogde resultaat oplevert.  Uw website moet zó ontworpen zijn, dat  deze Gebruikersvriendelijk, Conversiegericht en vooral Vindbaar is.

Waar onze prioriteiten liggen en waar u nét iets anders wenst.

Altijd persoonlijk met u samengesteld, ontworpen en ingericht

Geen vooraf samengestelde pakketten en pluspakketten, altijd persoonlijk maatwerk, geheel naar uw wensen.

Korte lijnen, duidelijke afspraken en altijd overleg

Door naar u te luisteren en uw bedrijf te leren kennen, bouwen wij wat bij u past. Met een creatieve geest en eigentijdse blik.

Eventueel koppelbaar met al uw bedrijfsgegevens voor een perfect overzicht

Wij kunnen uw website koppelen aan een crm-sysyteem, zodat alle bedrijfsinformatie overzichelijk wordt geordend en waar iedereen op de juiste plek over de juiste informatie beschikt.

Goed vindbaar, klantgericht en gebruikersvriendelijk

Gebruikersvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Immers, als een website niet goed werkt of niet duidelijk laat zien wat de bedoeling is, haken uw klanten al snel af. Terwijl deze juist de belangrijkste spil in uw bedrijf zijn. 

Betrouwbaar en altijd bereikbaar. Voor, tijdens én na afronding van het project

Wij zijn betrokken bij elkaar en zeker ook bij u als klant. Het is niet alleen de website of opdracht, maar het geheel. Ons doel is pas behaald als uw website het gewesnste resultaat oplevert en ook nog daarna. Kortom, we keep in touch!!

Wat u kunt verwachten

Volgens de laatste standaarden van het open source systeem WordPress

Eigen inlog zodat u zelf eenvoudig dingen kunt aanpassen

Betrouwbare hosting op onze eigen server

Responsive webdesign, op elk apparaat en op elke browser

Conversiegericht, zodat u ook meetbaar én zichtbaar een hoger rendement uit uw website haalt!

Goed vindbaar op Google en andere zoekmachines, door uitgebreide SEO-optimalisatie.

Updates en onderhoud perfect voor u verzorgd middels een onderhoudscontract

Interesse gewekt?

Klaar voor nét even iets anders? Laten we dan snel aan de slag gaan!