SEO-Analyse

Vindbaarheid staat centraal in het slagen van uw bedrijf, 

Voor iedereen vindbaar door de juiste zoekwoordenselectie!

SEO-optimalisatie, oftewel het gebruiken van de juiste zoekwoordenselectie voor uw product, is tegenwoordig onlosmakelijk verbonden met het bouwen van websites en webshops. Door de juiste criteria die voor uw bedrijf belangrijk zijn te hanteren, zal uw bedrijf hoger eindigen bij de zoekmachines en wordt meer rendement gevormd.

Door een professioneel onderzoek te doen naar wat voor uw bedrijf belangrijk is, komen wij tot een aantal criteria die dit stand brengen. Door een uitgebreide analyse tijdens en na het bouwen van het project, blijft u er zeker van dat uw bedrijf hoog zal scoren op de plaatsen waar dat belangrijk is.

Op deze manier krijgt u meer inzicht in uw bezoekersaantallen, kopers, kijkers en tal van andere zaken. Door te blijven toetsen en vernieuwend te blijven zorgt u dat uw doelen behaald worden en dat deze behaald blijven worden. Goede analyse van de resultaten, leidt tot betere resultaten en dat is nu juist waar het om draait.

Deze service is uitstekend te combineren met onze andere diensten, zoals bijvoorbeeld een website en/of marketingplan. Voor meer informatie of een persoonlijk vrijblijvend gesprek, kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.

Wat u kunt verwachten van onze specialisten

Conversieberekening

Zoekwoordenanalyse

Social Media analyse

Betere vindbaarheid

Google Analytics

Web Development

Persoonlijk advies en service

Interesse gewekt?

Laten we dan snel aan de slag gaan!