Over Web & Design

 

Waarom  Web & Design?

Omdat wij niet in hokjes denken. Omdat wij vinden dat elke klant een apart geval is, waar we altijd samen kijken naar wat het beste is. Geen vooraf opgestelde pakketten, maar persoonlijk maatwerk!

Niet alleen technisch perfect werkende websites, maar óók een creatieve webdesigner die het geheel nét even anders maakt. Een andere uitstraling teweegbrengt. Om van uw website het visitekaartje van uw bedrijf te maken.

Het bouwen van een website is voor ons een proces van begin tot ná het opleveren. Wij zijn en blijven betrokken bij uw website, omdat wij vinden dat een website niet klaar is zogauw hij is opgeleverd.

Omdat wij blijven meedenken, óók als ons werk klaar is.

.

Van horecatijger naar duizendpoot op het web

De keuze voor een website bedrijf was een hele aparte. Het zou nooit in me opgekomen zijn zoiets als nu te gaan doen. En eigenlijk was het helemaal niet zo gek en heel logisch en vielen later dan ook alle stukjes op zijn plek. Na jaren met veel plezier in de horeca te hebben gewerkt en dit lichamelijk niet meer ging en ik wéér met een slijmbeursontsteking thuiszat, en nog lang zo doorgaan blijvende klachten zou gaan geven, ben ik daarover gaan nadenken. Mijn passie viel weg, wat nu?

In die tijd gestart met het maken van een simpele website voor mijn zelfontworpen tekenkist en toen ik erachter kwam dat ik het erg leuk vond, was het niet moeilijk te bedenken hier mijn werk van te gaan maken. Ik ben van vroeger uit wel altijd een creatief persoontje geweest, kan redelijk tekenen, verhalen schrijven, foto’s maken en deze creativiteit kan ik nu in mijn websites leggen. Dit bleek een prima oplossing, om toch weer snel een leuke job te hebben. Toen heb ik bekeken welke studiemogelijkheden er waren. Nu, na het volgen het van een HBO-studie webdesign  is het dan gelukt, het papiertje in mijn zak!

Waar zijn wij goed in?

Webdesign

Voor het bouwen van elke website. Origineel, vindbaar en gebruiksvriendelijk.

Webshop design

Webshops op maat gemaakt, met uw stijl en onze input.

Logo- en flyer design

Wij ontwerpen elk logo en maken flyers voor elke gelegenheid.

SEO-analyse

Beter vindbaar? Met onze SEO-optimalisatie zit u altijd goed.

Online marketing

Meer uit uw bedrijf halen? Met de beste marketing gegarandeerd meer rendement.

Webtools

Speciale functies in uw website? Wij bouwen uw wensen.

Totaalpakketten op maat

Voor een totaalpakket kunt u ook bij ons terect altijd op maat voor uw bedrijf.

Service & onderhoud

Updates, onderhoud en eventuele problemen lossen wij snel voor u op.

Ik en mijn werk

Mijn creatieve blik samen met mijn kennis vormen een resultaat om van te dromen.