Online marketing

De beste reclame voor uw  bedrijf!!

Online marketing, persoonlijk en resultaatgericht

Met een goede website alleen bent u er meestal nog niet. Vaak is het nodig om uw (startende) bedrijf te promoten en een goede reclamecampagne op te zetten. Bijvoorbeeld omdat er veel concurrentie is, of om naamsbekendheid op te bouwen. Het is daarbij erg belangrijk dat u weet welke doelgroep u met welk product wilt bereiken.

Daarom maken wij naast de SEO-analyse ook graag een marketingplan voor u, zodat uw bedrijf een vloeiende start maakt waar niets over het hoofd wordt gezien. U heeft het zelf waarschijnlijk al druk genoeg met de andere aspecten die aan bod komen bij het starten van een bedrijf.

Uw wensen worden door ons vertaald naar een goed, betrouwbaar en resultaatgericht marketingproces. U hoeft zich nergens zorgen over te maken en onze blijvende ondersteuning zorgt ervoor dat u een glanzende start en toekomst tegemoet gaat met uw bedrijf. Doordat wij werken met onderhoudscontracten en marketingcontracten laten wij u langdurig en optimaal genieten van uw bedrijf en alles wat daaromheen gebeurt.

Wat u kunt verwachten van ons team

 

Google-ads/ Google adverteren

E-mail marketing

Social Media marketing

Online webmarketing

Marketinganalyse

Marketingplannen

Resultatenanalyse en -rapporten

Onderhoud en service

Ja, ik wil goede reclame maken!

Ik wil graag meer informatie over de beste reclame voor mijn bedrijf!