Logo- en Flyerdesign

Een strak, sprekend logo is waar u uw bedrijf herkenbaar mee maakt. Evenals een mooie flyer die uw bedrijf weerspiegelt

Creatief ontwerp nodig? Laat u inspireren !

Uw logo is vaak het moeilijkste onderdeel als u een bedrijf start. Wat wil ik, hoe moet het eruitzien, welke kleuren ga ik gebruiken, allemaal vragen die direct de uitsraling van uw bedrijf beinvloeden. Daarom is het laten ontwerpen van uw logo door een bedrijf vaak een goed idee. Zo kunt u uw ideeen met onze kennis laten versmelten tot een schitterend logo.

Ook is uw logo het belangrijkste element voor uw visitekaartje. Tezamen vormen deze twee elementen uzelf en uw bedrijfsuitstraling.

Als uw logo herkenbaar is en vooral niet te ingewikkeld, dan wordt hij onthouden en dat is natuurlijk precies wat u wilt!.

Onze creatieve en professionele blik op uw idee maakt het voor u makkelijker om een keuze te maken uit de talloze mogelijkheden die een logo biedt en tegelijkertijd bent u verzekerd van een logo wat ook uitstraalt wat uw bedoeling is.

Ook op uw visitekaartje en op uw briefpapier staat uw logo vermeld, daarom is het zaak dat uw logo duidelijk en herkenbaar is.

Wij ontwerpen onder andere…

Bedrijfslogo's

Als u een bedrijf start, heeft u natuurlijk een logo nodig. Behalve uw website, kunnen wij ook een uniek, passend logo voor uw bedrijf maken. Uiteraard geheel naar uw wensen en stijl.

Verenigingslogo's

Of u nu een carnavalsvereniging of een postduivenvereniging heeft of opricht, het is natuurlijk altijd fijn een herkenbaar logo op uw brieven, nieuwsbrief en website te hebben.Ook voor u bedenken we passende creatieve logo’s.

Persoonlijke logo's

Wilt u een familielogo? Of gewoon een logo wat u ergens aan wil linken? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Laat ons weten wat uw wensen zijn!

Flyers en folders

Als u een effectieve manier van reclame wil die niet via het internet gaat, is een flyer een goede optie. Natuurlijk in uw huisstijl en geheel naar uw wensen.

Overig drukwerk zoals trouwkaarten, geboortekaartjes etc.

Huwelijk? Geboorte? Laat het ons tijdig weten en wij ontwerpen met zorg en creativiteit uw geboorte- of huwelijkskaart.

Heeft u een ander idee? Laat het ons weten en wij vinden een passende oplossing.

 Enkele reacties op ons werk….

Een creatieve, maar duidelijke website die ervoor zorgt dat mijn klanten precies die informatie krijgen die zij nodig hebben.

Prima maatwerk.

F. Huibers

Directeur, Huibersbis

Een andere benadering op het bouwen van websites. Technisch net zo perfect, alleen met een creatieve uitstraling.

Ik zou dit bedrijf zeker  aanbevelen.

W.F. Blom

Oud-leraar, Hbo opleidingen

 

Ik heb Wanda geholpen en gestimuleerd met dit bedrijf en tijdens haar studie en ben ervan overtuigd dat zij een aanvulling is die in elk geval mijn bedrijf erg goed kan gebruiken. Veel succes met deze nieuwe kans!

Dennis van Veelen

Directuer/eigenaar, Prospects4u

Interesse gewekt?

Klaar voor nét even iets anders? Laten we dan snel aan de slag gaan!